arv-de-ank-logo-300px 2

 

 

arv-de-ank-logo-300px 2

Vrienden van de Ank van start!

Geplaatst op 20-10-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marcel van den Burgh

Zoals je wellicht hebt gelezen in de nieuwsbrief, hebben we een nieuw onderdeel bij ARV de Ank: de “Vrienden van ARV de Ank”.

Dit is een initiatief van de sponsorcommissie.

Het biedt de mogelijkheid voor personen en bedrijven om via een bijdrage van € 100,- per jaar de groei en kwaliteit van de vereniging te vergroten/verbeteren.

De “Vrienden” doen  jaarlijks een aantal voorstellen aan het bestuur waaraan ze het totaalbedrag van dat jaar willen uitgeven. Dit kan zijn: een nieuwe roeibak, botenwagen, scholingsmiddelen, kortom iets waar we met z'n allen wat aan hebben. Uiteindelijk beslissen we met z’n allen. Zo kunnen we ieder jaar een kwaliteitsinjectie doen!

Elk jaar mag iedereen die meedoet een idee inbrengen voor het komende jaar. Dat doen we dan tijdens de jaarlijkse BBQ met alle “Vrienden van ARV de Ank”.

Hoe mooi zou het zijn als we 50 deelnemers hebben en zo een extra budget voor de vereniging creëren van € 5.000,- per jaar!

Wij zien het zitten! Doe je ook mee? Stuur een mail naar "eissimmocrosnops.[antispam].@arvdeank.nl" en geef je naam en e-mailadres door. Dan houden we je op de hoogte van het vervolg.

Uiteraard staat het iedereen vrij om wel of niet deel te nemen aan “Vrienden van ARV de Ank”.

Met vriendelijke groet,

Namens de sponsorcommissie
Marcel van der Burgh