arv-de-ank-logo-300px 2

 

 

arv-de-ank-logo-300px 2

Ploegroeien

Het roeien in een vaste ploeg op vaste tijdstippen in de week heeft voordelen. Je traint als team en met een vaster team ontstaat er ook teambuilding. Je kan trainen ter voorbereiding van een wedstrijd of onder begeleiding van een instructeur of coach gestructureerd werken aan je techniek. Door op deze manier meer ingespeeld te raken op elkaar wordt het roeien nog leuker.

Bij de Ank wordt dit gefaciliteerd. Wil je ploegroeien meld je als ploeg of individu aan bij de roeicommissaris. Twee keer per jaar wordt er een ploegoverzicht gemaakt waarbij zo veel als mogelijk afstemming is gezocht tussen het botengebruik, het niveau en de wensen van de roeiers.

Dat betekent concreet:

1. Elke ploeg heeft een ploegcoördinator.
2. De ploegcoödinator kan vanaf 15 dagen vantevoren de boot reserveren zoals in het schema staat voor jouw ploeg.
3. Alle andere roeiers kunnen vanaf 8 dagen alles boeken wat vrij is. Dus maak daarvoor gebruik van je reserveringsoptie om zeker te zijn van jouw boot.
4. Als je boekt, dan boeken als teamcoördinator gebruiken.
5. Het is mogelijk meer boten te reserveren op 1 moment. Dit omdat er ploegen zijn die groot in omvang zijn en soms een extra boot nodig is. Deze extra boten graag pas vanaf 8 dagen van tevoren boeken.

Let op! Instructie, boten voor wedstrijden of activiteiten gaan voor.

Het kan dus een keer voorkomen dat jouw boot er niet is. We proberen zo goed mogelijk rekening te houden met het schema uiteraard.