arv-de-ank-logo-300px 2

 

 

arv-de-ank-logo-300px 2

Lid worden?

jrr-lr-4-2Of je nu ervaren bent of de techniek nog onder de knie moet krijgen? Voor iedereen is een plek bij ARV de Ank. Ook heten we roeiers van andere verenigingen van harte welkom die een aantal keren per jaar op het roeiwater van Oude IJssel willen roeien. Onderstaand vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Nog geen ervaring?
Als je nog geen ervaring hebt met roeien biedt ARV de Ank ieder voorjaar een introductiecursus aan (€ 75,- p.p. 2024). In een periode van ca 4 weken krijg je 6 lessen. In die 6 lessen leer je de eerste beginselen van het roeien en kun je de sfeer van de vereniging proeven. Na deze 6 lessen besluit je of je doorgaat en lid wordt. Als je lid wordt, ga je vervolgens verder met de basisopleiding van de het roeien, hierin komt de roeitechniek verder aan bod en ga je ook aan de slag met sturen en veiligheid op het water.

Als je over de basisvaardigheden beschikt kun je verder doorstromen.

Heb je belangstelling voor de introductie? Vul dan dit formulier in, dan wordt daarna contact met je opgenomen.  

Ervaring?
Heb je al eerder ervaring opgedaan en wil je bij ARV de Ank gaan roeien dan kun je vrijblijvend drie keer meedoen en de sfeer proeven. Afhankelijk van je ervaringen en wensen kijken we waar je dit het beste kunt doen. Besluit je lid te worden dan roei je samen met iemand van de examencommissie om te bepalen welke bevoegdheden je toegekend krijgt en stroom je in.

Wil je graag kennismaken of heb je andere vragen? Mail dan naar de commissaris Roeien op neieor.[antispam].@arvdeank.nl

Aanmelden als lid?
Om officieel lid te worden kun je je via het inschrijfformulier aanmelden. Het lidmaatschap bedraagt €339,- jaar (contrubutie 2024) , inclusief de bondscontributie. Wanneer je gedurende het jaar lid wordt, betaal je jouw lidmaatschap van ARV de Ank naar rato van het aantal maanden vermeerderd met de bondscontributie. Mocht het een probleem opleveren het bedrag in één keer te voldoen dan kan er met de penningmeester eventueel een betalingsregeling worden afgesproken.

Ben je al lid bij een andere roeivereniging en draag je daar bondscontributie af, dan betaal je enkel voor jouw lidmaatschap bij ARV de Ank.

 

NB: meer informatie over de opleidingsmogelijkheden vind je bij roeiopleiding.