arv-de-ank-logo-300px 2

 

 

arv-de-ank-logo-300px 2

Roeiopleidingen

01-loodsBinnen ARV de Ank zijn er diverse mogelijkheden om het roeien onder de knie te krijgen en verder te leren.

Nog geen ervaring?
Als je nog geen ervaring hebt met roeien biedt ARV de Ank ieder voorjaar een introductiecursus aan (€ 50,- p.p.). In een periode van ca 4 weken krijg je 6 lessen. In die 6 lessen leer je de eerste beginselen van het roeien en kun je de sfeer van de vereniging proeven. Na deze 6 lessen besluit je of je doorgaat en lid wordt. Als je lid wordt, ga je vervolgens verder met de basisopleiding van de het roeien. Dat kan in een één persoonsboot (de skiff) en/of meerpersoonsboot, hierin komt de roeitechniek verder aan bod en ga je ook aan de slag met sturen en veiligheid op het water.

Als je over de basisvaardigheden beschikt kun je verder doorstromen.

Heb je belangstelling voor de introductie? Mail dan naar Coördinator Roeiopleidingen: negnidielpoieor.[antispam].@arvdeank.nl

Ervaring?
Afhankelijk van de ervaring kan er een versneld traject doorlopen worden. Vervolgens ga je zelf aan de slag om het geleerde nog beter onder de knie te krijgen. Als afsluiting volgt een examen waarin getoetst wordt of datgene wat geleerd is ook echt voldoende eigen is gemaakt. De examens worden door de Examencommissie afgenomen. Zie voor meer informatie het ARV de Ank Roeiboek.

Kalender roeiopleidingen

2023 Activiteit
14 oktober
zaterdag
12:00 tot
13:30
Roeiexamens
ARV de Ank
18 november
zaterdag
12:00 tot
13:30
Roeiexamens
ARV de Ank