arv-de-ank-logo-300px 2

 

 

arv-de-ank-logo-300px 2

Wedstrijd roeien

Geplaatst op 03-03-2022  -  Categorie: Interne nieuwsberichten

Het roeien van een wedstrijd klinkt misschien als heel serieus, als iets wat alleen gevorderde roeiers zouden doen. Niets is minder waar!

Er zijn veel mogelijkheden in Nederland én in het buitenland om in een roeiwedstrijd te starten. In een C4 of in een skiff. Over een afstand van 1 kilometer of maar liefst 100 km. Alles is mogelijk. 

Bij onze mooie Achterhoekse Roeivereniging willen we graag onze leden enthousiast maken voor activiteiten. Er zijn veel mogelijkheden in Nederland én in het buitenland om in een roeiwedstrijd te starten. In een C4 of in een skiff. Over een afstand van 1 kilometer of maar liefst 100 km. Alles is mogelijk.

Om jullie op weg te helpen is mij gevraagd om voor onze ARV de meest interessante wedstrijden uit te zoeken en om daarover te berichten in de nieuwsbrief en op onze website.  Ook help ik bij de organisatie, het regelen van transport en de inschrijvingen.

Ik roei al twintig jaar en heb veel wedstrijdwateren zelf bevaren. Sinds vorig jaar ben ik lid van onze roeivereniging. De komende maanden zullen jullie vaker berichten over wedstrijden voorbij zien komen en meer informatie over het starten in een race. Kijk vooral ook op de ARV-website onder Wedstrijdroeien.

Heb je vragen of ideeën, mail naar neieordjirtsdew.[antispam].@arvdeank.nl.

Tot snel!

Dorien