arv-de-ank-logo-300px 2

 

 

arv-de-ank-logo-300px 2

VACATURE coördinator voor roeitochten in Nederland

Geplaatst op 10-06-2022  -  Categorie: Interne nieuwsberichten

 

De toercommissie van onze roeivereniging is op zoek naar een enthousiaste en voortvarende coördinator roeitoertochten in Nederland. De huidige coördinator toertochten NL is Hans Fleur. Hij wil zich graag intensiever gaan bezighouden met de roei-instructie. De coördinator werkt samen met assistenten: Wanda de Langen, Gerrit Massen, Gert Mulder en Jan Bol.

De toercommissie organiseert en behartigt de deelname van ARV-leden aan roeitoertochten. Het gaat om door onszelf te organiseren toertochten op eigen water, zoals de jaarlijkse Mosterdtocht en ook de Zuurkooltocht naar Doesburg, de Picknicktocht naar Ulft en de Oude IJssel Roeimarathon.

De commissie is wanneer nodig intermediair voor deelname aan een dag-toertocht in Nederland, zoals de Weerribbentocht en het midweekroeien, een KNRB-activiteit samen met elk jaar weer andere roeiverenigingen. Bovendien kunnen we behulpzaam zijn bij het zelf initiëren van een dag-toertocht in Nederland, al dan niet in samenwerking met een andere roeivereniging.

Belangstelling? Nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten over het werk van de toercommissie?

Bel dan met Hans Fleur 06 2286 4567 of met Jan Bol (06 3450 4949) of mail naar LNnethcotreot.[antispam].@arvdeank.nl

Welke roei(st)er versterkt op korte termijn ons team?

Voor de volledigheid: het (mede-)organiseren van een meerdaagse toertocht of een roeivakantie in Nederland of in het buitenland hoort ook bij de toercommissie. Bijvoorbeeld een roeivakantie met gebruikmaking van het KNRB-botenwagenproject. Coördinator voor die werkzaamheden van de commissie is Jan Bol.