arv-de-ank-logo-300px 2

 

 

arv-de-ank-logo-300px 2

Oproep VRIJWILLIGERS voor Oude IJssel Race 2023

Geplaatst op 05-03-2023  -  Categorie: Interne nieuwsberichten


De Oude IJssel Race (OIJR) wordt dit jaar gehouden op zaterdag 22 april. Onze ARV de Ank is de trotse gastvereniging. Voor de zichtbaarheid van onze club in Nederland en in de Achterhoek is een evenement als dit van groot belang.

De OIJR is een wedstrijd over een traject van 11,5 km, in skiffs en tweetjes. De start is in Doesburg. De finish en de prijsuitreiking zijn bij de Ank.

Mede dankzij de inzet van vrijwilligers is de OIJR een evenement geworden waar roeiers uit binnen- en buitenland graag aan deelnemen. Voor een goede organisatie zijn zij ook nu weer onmisbaar.

De meeste zijn nodig op de ochtend van de wedstrijd en direct daarna. Er zijn diverse taken, sommige klein en andere groter. In ieder geval, vele handen maken licht werk!

Enkele vrijwilligers zijn nodig om te helpen op dagen voorafgaand of na de wedstrijd. Voor alle vrijwilligers is er na afloop een consumptie op het clubhuis.

Wil je (ook) dit jaar helpen om de Oude IJssel Race tot een succes te maken? Laat dit dan weten aan Rien Pilon (coördinator vrijwilligers OIJR).

Contact via WhatsApp of email aan nolip.[antispam].@colostate.edu (als je via de app reageert stuur het bericht dan alleen aan Rien).

Indien je in een voorgaand jaar een taak had die je nu weer op je wil nemen, vermeld dit dan.

Samen maken we er weer een succesvol en leuk evenement van.

Als je meer info wilt, aarzel dan niet om te vragen. Of kijk op onze ARV-website.

 

Met sportieve groet, Rien Pilon