arv-de-ank-logo-300px 2

 

 

arv-de-ank-logo-300px 2

MOSTERDTOCHT op zondag 24 april

Geplaatst op 13-04-2022  -  Categorie: Interne nieuwsberichten

2-arv-mosterd-hans-jwb-nwsbr-0422-wIsala Zutphen en ARV de Ank zetten hun traditie voort met de organisatie van de Mosterdtocht. Het traject is 25 km, van Doetinchem naar Doesburg en terug. Dit jaar is de tocht op zondag 24 april. Alle roeiverenigingen uit de omgeving zijn uitgenodigd voor deze tocht op ons prachtige roeiwater.

Door een uitgebreide lunchpauze in Doesburg is deze tocht voor alle roeiers, dus ook voor beginnende roeiers met basis C, goed te doen.

Dit jaar nodigt de ARV de Ank ook zijn gladroeiers ook uit. De Mosterdtocht is meteen  mooie oefening voor hen die op zaterdag 30 april aan de Oude IJssel Race mee gaan doen.

SCHRIJF je in, uiterlijk op 17 april. Check voor inschrijving de activiteitenagenda aan de rechterzijde van de homepagina van onze website.

Op zondag 24 april is er om 10 uur koffie of thee met koek en tevens een briefing door Pieter Arkensteijn van het Isala. 

In het clubhuis is een betaaltafel ingericht waar je voor de koffie/thee/koek en lunch kan betalen. De kosten voor deelname aan de Mosterdtocht zijn 13,50 euro per persoon. Dringend verzoek om GEPAST te betalen.

Vanaf 11 uur gaan de boten het water in. Voordat alle boten erin liggen duurt dat wel even. We varen eerst een klein stukje de stad in voor een vlootschouw en foto’s, omdat we de Doetinchemmers willen laten zien hoe leuk roeien is met elkaar.

Na deze schouw ronden we en gaan richting Doesburg. Neem wat lekkers en drinken mee voor onderweg.

Ongeveer om 13 uur komen we in Doesburg aan. Een tent met (MOSTERD-)soep en broodjes staat klaar voor ons. In een toiletgelegenheid is voorzien.

Deelnemers die glutenvrij eten, geef dat door. De catering in Doesburg kan met glutenvrij rekening houden, indien er voldoende belangstelling voor is. Zij willen dit minimaal 1 week vooraf weten.

Na de Mosterdlunch relaxed terug naar Doetinchem, aankomst ongeveer om 16.30 uur. Boten schoonmaken en naar huis.

De toercommissie ARV de Ank wenst iedereen een fijne tocht.