arv-de-ank-logo-300px 2

 

 

arv-de-ank-logo-300px 2

Koffieleut na het roeien

Geplaatst op 03-03-2022  -  Categorie: Interne nieuwsberichten

2-kof-koffieleut-na-het-roeien-arv-nwsbr-mrt-2022Sinds we onze eigen roeivereniging hebben zijn de regels voor het koffiedrinken na het roeien gewijzigd. Er ligt bijvoorbeeld geen sleutel van het clubhuis in de loods en mogen we ook niet zomaar onaangekondigd koffie zetten. Dat is voor ons natuurlijk geen probleem, daar gaan we ons aan houden. De afspraak met wsv De Ank is als volgt : binnen onze vereniging is een aantal roeiers in bezit van de clubhuissleutel. Zij tekenden hiervoor een sleutelovereenkomst en kunnen in het clubhuis koffie of thee zetten. Zij mogen niet zomaar de sleutel aan een ander geven.

Tevens moeten we aan de hand van een rooster aangeven wanneer we dergelijke koffie-(of thee-)momenten willen hebben. Tot nu toe is het koffieleut op maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend, na het roeien. Andere momenten moeten we tijdig aangeven.

Zijn meer momenten wenselijk, dan kun je dat melden bij ARV-bestuurslid Judith Rohling. Zij zorgt dan met de roeileden voor aanvullende afspraken over de sleutel en over het gebruik van het clubhuis.

Judith