arv-de-ank-logo-300px 2

 

 

arv-de-ank-logo-300px 2

Jan Rauwerdink Regatta op zaterdag 17 juni    

Geplaatst op 17-04-2023  -  Categorie: Interne nieuwsberichten


4-arv-nwsbr-jan-rauwerdink-regatta-2023-april-2023
Op zaterdag 17 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse Jan Rauwerdink Regatta (JRR). De regatta is een gezellig clubevenement voor alle Ank-roeiers onderling, die in het bezit zijn van het diploma Basis C.

Het evenement is een prachtige gelegenheid om clubgenoten beter te leren kennen. Je roeit de regatta in een C4, over een relatief korte afstand van 500 meter, in wisselende teams bestaande uit ervaren en minder ervaren roeiers. Het meest succesvolle team wacht aan het eind van het evenement een leuke attentie en de meest succesvolle roeier ontvangt de fel begeerde IJsvogel Wisseltrofee, een waar pronkstuk waar je een jaar lang van kunt genieten.

Ook dit jaar hebben we naast het roeien in de C4-en een activiteit op de ergometer. Wie zet dit jaar de snelste tijd over 1000 meter neer?

In tegenstelling tot het roeien in de C-boten kan iedereen hieraan meedoen, dus ook alle nieuwe leden die nu nog aan het lessen zijn.

We nodigen jullie van harte om je aan te melden voor de Jan Rauwerdink Regatta.

Aanmelden kan tot uiterlijk 9 juni, via de site https://www.arvdeank.nl

 

Daarbij svp je keuze vermelden: roeien in de C4 én/óf deelname aan de ergometerwedstrijd.

We beginnen ‘s ochtends om 08.45 uur. De regatta eindigt om ongeveer 13:00 uur.

Consumpties zijn voor eigen rekening.

Eigen baksels voor bij de koffie zijn van harte welkom. Graag bij aanmelding vermelden. Wij zorgen voor fruit en krentenbollen.

Mochten jullie niet kunnen/willen deelnemen aan de wedstrijd maar misschien lijkt het je wel leuk om als vaste stuurman/-vrouw of als tijdwaarnemer actief te zijn, laat ons dat weten! 

In  verband met de drukte aan de steiger van vertrekkende en aankomende boten is het niet mogelijk om boten te reserveren op zaterdagochtend 17 juni tot 13.00 uur.

 

Tot ziens bij de Jan Rauwerdink Regatta,

 

Nanja, Renée, Henny en Myriam