arv-de-ank-logo-300px 2

 

 

arv-de-ank-logo-300px 2

Corrie geeft stokje coördinatie opleidingen over!

Geplaatst op 25-05-2023  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Jesse van der Kallen
Na vele jaren van regelen van de opleidingen voor beginners, tot skiff tot glad roeien geeft Corrie het stokje over.

 

We gaan uiteraard op gepaste wijze stilstaan bij alle inzet van Corrie, maar bij deze ook al onze grote dank voor al het werk wat verzet is met veel enthousiasme, persoonlijke aandacht en aanmoediging om het roeien onder de knie te krijgen.

 

We groeien als vereniging en aandacht voor opleidingen wordt dan ook steeds groter. Reden om de taken te verdelen om alles in goede banen te leiden.
Een nieuw team is achter de schermen al begonnen met overdracht en onderstaande coördinatoren zullen vanaf nu het aanspreekpunt zijn voor de betreffende opleidingen.

 

  • Introductie, roeien 1 en sturen 1: Nicole Martinot en Rene de Haan
  • Roeien 2 en sturen boeg C3: Bart van der Laan en Hans Fleur
  • Roeien 3 en sturen 2: Dorien te Kiefte en Jesse van der Kallen
  • Skiffen: Kim Maring

Op basis van de inventarisatie die in februari is gehouden is bekend wat de opleidingsbehoeften zijn en de coördinatoren zullen deze informatie gebruiken om de opleidingen vorm te geven.

Mocht je de inventarisatie niet hebben ingevuld en nog een wens tot opleiden hebben, dan graag even melden bij de coördinatoren. Hun contactgegevens vind je in de ledenlijst op de site. Voor alle anderen geldt dat zij benaderd zullen worden door de coördinatoren, die uiteraard proberen zoveel mogelijk wensen in te vullen maar ook rekening moeten houden met beschikbaarheid van opleiders, boten ed. 

 

hartelijke groet,

 

Jesse van der Kallen
Commissaris Roeien ARV De Ank