arv-de-ank-logo-300px 2

 

 

arv-de-ank-logo-300px 2

De clubkampioenschappen van ARV de Ank gaan weer plaatsvinden!

Geplaatst op 16-08-2023  -  Categorie: Interne nieuwsberichten


In 2020 is de eerste editie van de clubkampioenschappen gehouden, na twee uitzonderlijke jaren gaan we nu weer op frisse voet verder. Een wedstrijd voor iedereen in de club, want of je nu ervaren of minder ervaren bent, je kunt starten in ALLE roeiboten en het vind plaats op onze eigen mooie Oude IJssel. 

Wanneer: zaterdag 23 september 2023

Wedstrijd afstand: 3 km (van Laag-Keppel tot ‘Remmelink’ (begin visstekken)

Locatie: clubhuis ARV de Ank en Oude IJssel

Opgaven
Je geeft je op als ploeg of als skiffeur/skiffeuse om mee te doen, dit doe je via onze kalender op de website. Daar vul je, na inloggen,  de gegevens van je ploeg in. We starten in twee blokken, zodat boten vaker gebruikt kunnen worden en zoveel mogelijk leden mee kunnen doen. Opgeven kan tot uiterlijk 10 september 2023, omdat bij veel aanmeldingen oplossingen geregeld moeten gaan worden voor extra boten, dat geeft ons dan nog de tijd. 

We verwachten van alle deelnemers dat ze beschikbaar zijn als vrijwilliger in het blok dat je zelf niet roeit voor o.a. de tijdwaarneming. Zoals gezegd kun je starten in alle boottypen en samenstellingen. Omdat we met correctiefactoren gaan werken voor leeftijd, geslacht en boottype, word iedereen gelijk beoordeeld en kunnen we een overall beste aanwijzen: de clubkampioen 2023!

Tijdschema van de dag (onder voorbehoud)

8.20 uur           Opening van de dag en instructie

8.45 uur           Oproeien blok 1

9.30 uur           Start blok 1

10:00 uur         Finish en einde blok 1 

10.15 uur         Oproeien blok 2

11.00 uur         Start blok 2

11:30               Finish en einde blok 2

12.00 uur         Lunch en prijsuitreiking 

 

Daag andere ploegen uit en ga met elkaar de strijd aan! Er zijn prijzen voor de Clubkampioen 2023 en een  aanmoedigingsprijs voor onervaren ploegen in de C4 (maximaal examen Roeien 1). Daarnaast delen we blikken uit voor de winnaars van de verschillende categorieën:

Dames/heren skiff 1x

Dames/heren/mix dubbeltwee 2x-

Dames/heren/mix gestuurde dubbelvier 4x+

Dames/heren/mix C-vier C4x+

Dames/heren/mix C-twee C2x+

Dames/heren C1x

Om 12 uur hebben we met zijn allen een gezamenlijke lunch in het clubhuis, verzorgd door de activiteitencommissie. Iedereen kan de race roeien (je bepaald je eigen tempo als ploeg) en de drempel is laag op ons eigen roeiwater. Het beloofd een gezellige dag te worden, met veel mooie roeihalen, vertier en lekker eten. Bij vragen kun je mailen naar neieordjirtsdew.[antispam].@arvdeank.nl of spreek Dorien te Kiefte aan voor meer info of om overgehaald te worden voor deelname. Tot de 23e september op de ARV!

Veel roeigroeten namens de organisatie,

Rutger Engelbertink, Miguel Mendes de Leon, Dorien te Kiefte en de Activiteitencommissie ARV de Ank