arv-de-ank-logo-300px 2

 

 

arv-de-ank-logo-300px 2

Onze nieuwe roeivereniging & een nieuwe website 

Geplaatst op 30-01-2022  -  Categorie: Interne nieuwsberichten

Nieuwjaarsdag 2022 was een gedenkwaardige dag. Sindsdien zijn we alweer een maand op weg met onze eigen Achterhoekse Roeivereniging de Ank. Kortweg ARV de Ank (let svp op deze door het bestuur gekozen schrijfwijze). 

Voor het zover was ging er heel wat water door de Oude IJssel. Ons bestuur presenteerde alle roeiers tijdens de televergadering op 7 december de uitkomst van hun noeste arbeid, waarin ze gesteund werden door specialistische kennis. Iedereen kon instemmen met onder andere een oprichtingsakte en statuten, een huishoudelijk reglement, een begroting, contracten voor huur loods en gebruik havenfaciliteiten. Velen gaven hun blijk van waardering voor het doortastend optreden van de wegbereiders en voor de bereikte resultaten. 

Ja, en toen moest er in rap tempo ook nog een nieuwe website worden gebouwd. Deze enorme klus is geklaard door Saskia, Christiaan en Kees, waarvoor hulde! 

website

Hier en daar zal er nog wat aangepast worden. Maar neem alvast eens een kijkje. 

Saskia, Christiaan en Kees onderhouden de website met onder meer actualiteiten, het vermelden van nieuwe leden, en met nieuws over toertochten, bijzondere activiteiten en cursussen. Behalve de website is er natuurlijk ook nog de maandelijkse roeinieuwsbrief. Website en nieuwsbrief zullen elkaar versterken. 

Heb je wat bijzonders, heb je wat te melden, heb je een tip, is er iets belangrijks dat alle roeiers moeten weten? Aarzel dan niet, en stuur een berichtje naar de redactie van de nieuwsbrief (eitcader.[antispam].@arvdeank.nl) of naar de secretaris (siraterces.[antispam].@arvdeank.nl). 

Op de website vind je ook een nieuwsblog, een activiteitenkalender met onder meer vermelding van de roeiexamens, de ledenadministratie, het beheer van documenten en lest best: de module om boten te reserveren. Leden kunnen eigen gegevens inzien en aanpassen geheel volgens de privacywet. 

De website is dus echt bedoeld als platform voor onze roeivereniging. In de (naaste) toekomst is het ook mogelijk om via dit platform ook in te schrijven voor examens, toertochten en wedstrijden. 

Op de nieuwe website kan je onder het kopje Bibliotheek alle nieuwsbrieven terugvinden. Het is aardig om onder Mijn gegevens je eigen profiel aan te passen met foto. Bovendien staan de tijden voor het zogeheten inlooproeien inmiddels op de website.