arv-de-ank-logo-300px 2

 

 

arv-de-ank-logo-300px 2

logo-arvdeank-clubkampioenschappenDe eerste clubkampioenschappen van ARV de Ank zijn een feit!

In 2020 is de eerste editie van de clubkampioenschappen WSV de Ank gehouden, na twee uitzonderlijke jaren gaan we nu weer op frisse voet verder onder ARV de Ank. Een wedstrijd voor iedereen in de club, want of je nu ervaren of minder ervaren bent, je kunt starten in ALLE roeiboten en het vind plaats op onze eigen mooie Oude IJssel.

Wanneer: zaterdag 23 september 2023

Wedstrijd afstand: 3 km (van Laag-Keppel tot ‘Remmelink’ (begin visstekken)

Locatie: clubhuis ARV de Ank en Oude IJssel

UPDATE!

De uitslag staat hieronder om te downloaden. De foto's zijn hieronder verzameld in een Google fotoalbum. Drone-opnamen zijn te vinden via de volgende link > https://youtu.be/NEs4ifuqL80. Enkele opnamen zijn wat overbelicht eruit gekomen, maar volgend jaar bestellen we de zon de andere kant op. Veel plezier met kijken!

Bedankt voor jullie enthousiaste deelname, wij vonden het een topdag! Lees vooral het verhaal van Trudy en haar beleving van de dag: De dag van de Clubkampioenschappen 2023 - ARV de Ank (powered by e-captain.nl).

In bijgevoegde documenten staan de startlijst en zeer belangrijke wedstrijdinformatie voor iedere deelnemer. Let op de starttijden en indelingen van je ploeg. Daarnaast zijn velen ingedeeld in een vrijwilligerstaak tijdens de race, zie hiervoor de bijlage vrijwilligerstaken. De vrijwilligers ontvangen nog apart informatie over deze taken. 

Klik hieronder op de knoppen voor een download:

uitslag-ck2023.pdf

Foto's Clubkampioenschappen 2023

-------------------------------------------------------------------------------

wedstrijdinformatie-ck-2023.pdf

ck-startlijst-2023.pdf

ck-vrijwilligerstaken-2023.pdf

Veel roeigroeten namens de organisatie, wij hebben er zin in!

Rutger Engelbertink, Miguel Mendes de Leon, Dorien te Kiefte en de Activiteitencommissie ARV de Ank