arv-de-ank-logo-300px 2

 

 

arv-de-ank-logo-300px 2

 header-nieuwsbrief-arv-de-ank-roeien-800px

 

 

 

ROEIEN nieuwsbrief van oktober 2022

 

1.   Afspraken rondom BOOTSCHADES

2.   Heel veel lekkers tijdens ZUURKOOLTOCHT 

3.   Twee nieuwe BOTEN

4.   Tweede editie Oude IJssel-estafette-MARATHON 

5.   KeppelsWEDSTRIJDEN op 9 oktober

6.   Angie geniet van de NATUUR

7.   WERKZAAMHEDEN Prorail rond de spoorbrug 

8.   Einde ZOMERBORREL

9.   Uit het BESTUUR overleg 30 sept

10. BEZEM in de MAST

 

De volgende nieuwsbrief verschijnt begin november 2022

De eerstvolgende nieuwsbrief verschijnt in de week van maandag 7 november.

Aanleveren kopij uiterlijk donderdag 3 november.

Mail kopij aan eitcader.[antispam].@arvdeank.nl

Vriendelijk verzoek:

  • tekst aanleveren in de vorm van een Word-document;
  • afbeeldingen afzonderlijk aanleveren in jpg- ofwel jpeg-format

 

 1. Afspraken rondom BOOTSCHADES

boot-onder-water

We roeien met z’n allen met veel enthousiasme, dat willen we graag stimuleren, maar daarbij kunnen ons natuurlijk soms kleine en grotere ongelukjes overkomen. Meld het dan graag via de reserveringtool in e-Captain. Lees verder.

 

 2. Heel veel lekkers tijdens ZUURKOOLTOCHT

zuurkooltocht-22 

De jaarlijkse zuurkooltocht dreigde vanwege slechte weersvooruitzichten in het water te vallen. Wonder boven wonder kwamen al die dreigingen op de eerste zondag in oktober niet over de Oude IJssel en konden we welgemoed met 10 man aan de tocht beginnen. 

 

 3. Twee nieuwe BOTEN

swift-okt-22 

Deze zomer hebben wij twee nieuwe boten aangeschaft. Leuk on uit te proberen! De Swift is een fijne 2x/2- voor scullen zowel als voor boordroeien. De Maaserati is een lichte skiff die al mooi recensies ontvangt. Lees meer

 

 4. Tweede editie Oude IJssel-estafette-MARATHON

marathon-lr-4

Het is een hele prestatie deze 50km tocht te organiseren. Plan was zaterdag 17 september roeien van Doetinchem naar Doesburg en terug via Ulft. Hans hield het weer zeer serieus in de gaten. Vanwege de droogte waren er een paar drupjes water erbij nodig om de Sluis de Pol op verzoek te kunnen schutten. Lees meer

 

 5. KEPPELSWEDSTRIJDEN op 9 oktober 

zeilen

Traditioneel vinden in het najaar, nu op zondag 9 oktober van 09.00 tot eind van de middag, de Keppelwedstrijden plaats, dat is een evenement van de zeilafdeling van de watersportvereniging, onze buren.

Kinderen van 8 t/m 12 jaar varen dan, als afsluiting van hun zeilcursus, in hun optimisten over de Oude IJssel. Daardoor is het op en rond het vlot die dag dus wat drukker. Geef elkaar de ruimte.

 

 6. ANGIE geniet van de NATUUR

angie-nijenhuis 

Binnen no-time had Angie Nijenhuis haar C-diploma’s gehaald bij ARV de Ank en dan ging door met skiffen. Na een paar jaren in buitenland en dan Utrecht is zij terug in de Achterhoek waar zij geniet ze van het roeien, de natuur en tuinieren. Meer weten

 

 7. WERKZAAMHEDEN Prorail rond de spoorbrug

brug-okt-22

Van 10 oktober t/m 21 oktober vinden er werkzaamheden plaats bij de spoorbrug.

Hierdoor kan oponthoud van max 2 uur ontstaan. Zie voor verdere informatie de site van Rijkswaterstaat: https://vaarweginformatie.nl/frp/main/#/nts/FTM/Rijkswaterstaat-2022-6250 

 

 8. Einde ZOMERBORREL

zomerborrel

De herfst kwam al om de hoek kijken tijdens onze "einde zomer" borrel zaterdag. Sportieve roeileden kwamen op de fiets, niet gehinderd door wat regen, naar huize Miguel.

Hapjes en drankjes stonden klaar, feestverlichting, 'n warme vuurkorf èn voor iedereen heerlijke pizza!

Het was gezellig, heel leuk om elkaar te spreken en samen te eten.

Veel dank aan de feestcommissie, jullie hebben het supergoed georganiseerd. Dank ook aan Miguel en Thérèse voor hun gastvrijheid.

 

Ada 

 

 9. Uit het BESTUUR overleg 30 sept

5-arv-nwsbr-bestuur-07-2022

·       Voorbereidingen ALV op woensdag 19 oktober 2022 bij voetbalvereniging Doetinchem

·       Voorstellen nieuws bestuurslid

·       Voorstellen begroting 2023 

 

 10. BEZEM in de MAST

 

bezemen 

Met veel enthousiasme van een groot aantal leden en een nieuwe methode werden de boten weer prachtig gepoetst. De loods lacht je tegemoet en ziet er schitterend opgeruimd uit. Veel dank aan alle deelnemers aan deze schoonmaakactie

 


logo-knrb-150pxDe Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB) is de overkoepelende organisatie van alle roeiverenigingen in Nederland. De KNRB verstuurt periodiek mailings met het laatste nieuws en informatie over opleidingen, talenten en klassementen. Wil je ook de KNRB-nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan!

 

 

 

Voor het goed functioneren van de vereniging stuurt ARV de Ank e-mailberichten aan het door jou opgegeven e-mailadres. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Maar via het e-mailadres secretaris siraterces.[antispam].@arvdeank.nl kan je altijd (gedeeltelijke) stopzetting van deze e-mailberichten aanvragen. 

 


  

Deze nieuwsbrief is een uitgave van ARV de Ank